Haberler | Partikül Konsantrasyon Cihazları Neden Kullanılır?

Partikül Konsantrasyon Cihazları Neden Kullanılır?

Partikül boyut analizleri ilgili numunelerin karakterizasyonu açısından oldukça değerli bir parametre olsa da belli bir hacimde bulunan partikül miktarı kısaca konsantrasyon değeri de özellikle Biyoteknoloji, Tıp ve İlaç sektör için büyük bir öneme sahiptir. Ölçülmeden tam anlamıyla sonuç alınabilmesi mümkün olmaz. Bu durumda kullanılabilecek olan en önemli cihazlardan bir tanesi partikül boyut ve karakterizasyon ölçüm cihazıdır. Partikül büyüklüğünün tespitinin yanı sıra aynı zamanda numuneye dair konsantrasyonun da ölçülmesini sağlayan bu cihazlar ürün performansını değerlendirmede kritik bir rol oynuyor.

Numunenin konsantrasyonu ölçülürken dikkate alınan bir başka konu da ilaç verme vektörüne bağlı olarak ortaya çıkan biyolojik tepkiler olduğu söylenebilir. Biyolojik ve kimyasal anlamda partiküllerin konsantrasyonunu ölçmek için kullanılan cihazın özelliklerinin yanında cihazın kullanım alanlarının da oldukça değerli olduğunu ifade etmek gerekir. Aşağıda partikül konsantrasyonunu ölçmek adına tercih edilebilecek olan en değerli araştırma konuları alanlar sıralanmıştır.



Partikül Konsantrasyon Cihazları Nerelerde Kullanılır?

Kullanım alanları oldukça çeşitli ve bir o kadar da değerli olan partikül konsantrasyonu ölçüm cihazlarını aşağıdaki alanlarda kullanmak mümkündür. Siz de bu kaliteli cihazları kullanarak teknolojik ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz.

Biyofarmasötik ürün geliştirme ve kalite kontrol süreçlerinde kullanılan bu cihazlar virüs titresi, virüs viral dozajı ile virüslerin sonuca etkisini araştırmada önemli bir rol oynar. 

İlaçların biyolojik olarak tepkilerinin ölçülmesi, iletim vektörüne dair konsantrasyonun belirlenmesi ve partikül büyüklüğünün etkileneceği ilaç uygulamaları,

Biyolojik ve ekolojik ortalarda bulunan parçacıklara dair konsantrasyonun ölçülmesi,

Eksozomlar ve mikrotanecik konsantrasyonun hastalık başlangıcına dair gösterge olup olmadığı ve hastalık teşhisine dair çözümlerde kullanılır.

Kullanım alanı her geçen gün genişleyen ve teknolojik olarak daha üstün bir noktaya taşınan bu cihazların insan yaşamı için kusursuz çözümler ortaya çıkardığından söz etmek gerekir.


Partikül Konsantrasyon Cihazı Fiyatları

İnsan yaşamının daha yüksek standartlarda sürdürülmesi açısından değerli görülen partikül konsantrasyon cihazının fiyatları oldukça merak edilen ve sorgulanan cihazlardan bir tanesidir. Siz de merak ettiğiniz bu konuda en başarılı çözümlere ulaşmak adına araştırmalarınızı yapabilir veya bizimle iletişime geçerek en doğru sonuçlara ulaşabilirsiniz. Yüksek teknoloji ürünleriyle yaşamı kolaylaştıran alternatif cihaz seçeneklerimiz sizin için de kusursuzluğu ön plana çıkarabilir.

Fiyat araştırması yaparken tercih edeceğiniz cihazın ekstra özelliklerini ve hizmet standartlarını da detaylandırarak bizden fiyat almaya ne dersiniz? Bizimle hemen iletişime geçin!